2-3 hlö mökki

6 hlö mökki saunalla ja omalla laiturilla

galleriassa lisä kuvia

4 hlö mökki

5hlö mökki

Lisäkuvia galleriassa

lisää mökki kuvia galleriassa

Venesilta tarjoaa asiakkailleen majoitusta teltta-, asuntoauto- ja asuntovaunupaikoilla sekä vuokrattavissa puurakenteisissa mökeissä upeassa Pyhäjärven maisemassa. Alueella on 18 mökkiä, niistä 2 on saunallisia. Mökistä riippuen tilaa on 3 – 6 henkilölle. Mökeissä on sähkölämmitys ja minimivarustuksena jääkaappi ja kahvinkeitin. Kolmessa mökeistä on lisäksi minikeittiö/ keittolevy, mikroaaltouuni sekä perusastiat. Osaan mökeistä voi ottaa lemmikin mukaan. Lisämaksusta asiakas voi vuokrata Venesillalta myös lakanapaketin.

Varaukset: 0505551996 tai sähköpostilla venesilta.camping@gmail.com

Yhteiskäytössä olevassa keittokatoksessa on keittolevyjen lisäksi mikroaaltouuni. Asiakkaiden käytössä on myös useita nuotio/grillipaikkoja aivan rannan tuntumassa ja keittokatoksen vieressä erillinen grillikatos. Sen vieressä on pieni lasten leikkipaikka ja beach volley / lentopallokenttä. Huoltorakennuksessa on tiskauspaikka, pyykinpesumahdollisuus sekä wc- ja suihkutiloja.

Rantasauna lämpiää ke, pe , la ja su. Naisten vuoro pe klo 15 – 17 la 17-19 ja ke 19-21

ja miesten pe klo 17 – 19 la 15-17 ke 17-19

Sunnuntaina sekasauna 9-11

Hinta 5€/hlö, alueella yöpyjille maksuton. Muina aikoina vain tilauksesta (hinnasto)

Luovutusaika mökeille on pois lähtiessä klo 12. Mökit luovutetaan käyttöön klo 15 alkaen (erityistilanteissa otathan yhteyttä henkilökuntaan).

Sydämellisesti tervetuloa -Carla ja Heidi